Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Име: Хебе Цханг

Тел: + 86-532-8819 1002

Факс: + 86-532-88189810

Е-маил: салес@цхинапухуа.цом

Веб:

ввв.пухуа-мацхинери.цом

ввв.схотбластингцхина.цом

хттп://ен.амадацхина.цн

Vruća linija za servis
+8653288191002

Novosti

Dom > NovostiSadržaj

Опис опреме опреме за пескирање машина за чишћење стубова

Опис опреме опреме за пескарење стакла за цеви од челика


741235971330309_副本.jpg

Машина за пуцање на зиду од челика

Опрема која користи електромагнетску контролу брзине, брзо храњење и слање, како би се осигурало да се радни предмет у потпуности побољша.Опрема је једноставно дизајнирала, инсталирала и одржавала.


Коришћењем велике машине за експлозију песка (швајцарске + ГФ + ДИСА), значајно побољшава ефикасност чишћења, можете добити задовољавајући квалитет чишћења.


Са прихватном пилом за пилуле и вијком за транспортирање сакупљајући радни предмет, разбацани снимци.


Време минирања са кумулативном временском функцијом за вођење замјенских лопатица и других дијелова за хабање.


Симулиране мапе пројектила (укључујући и број модела машина за пјескарење, одређивање броја и локације просторног распореда итд.) И комплетни цртежи машине за пјескарење су потпуно засновани на ЦАД-у. Избор и уређење машина за пјескарење је разумније. Побољшати коришћење пројектила и продуктивности рада, како би се осигурало ефекат чишћења, смањујући хабање телахранитеља.


ЗГМн13 чиста унутрашња употреба за заштиту, употреба специјалних навртки од навртке, замена једноставног и практичног, дугог вијека трајања, опреме за пјескарење тренутно је најбоља плоча за заштиту кућишта.


Сепаратор користи америчку компанију БЕ-заваривач-тип сепаратор технологије, добру раздвајање.


Систем контроле пројектила користећи сопствена истраживања и развој контроле вентилације са гасом, једноставан и поуздан.

711704436089706.jpg

Састав и структура машине за чишћење челичне цеви:


Машина за пјескарење са вањским зидом представља нову опрему за пјескарење. Састоји се од предње просторије за анекс, просторије за чишћење посаде, уређаја за пражњење посаде, задње прикључне просторије, система за пречишћавање рециклаже материјала, ваљкасти транспортер, лествице платформи, система за уклањање прашине и електричне контроле. Дио састава (погледајте мастер план). Делови плочастих заварених делова машине су се убацивали како би се побољшале особине против рђе и адхезија боје.