Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Име: Хебе Цханг

Тел: + 86-532-8819 1002

Факс: + 86-532-88189810

Е-маил: салес@цхинапухуа.цом

Веб:

ввв.пухуа-мацхинери.цом

ввв.схотбластингцхина.цом

хттп://ен.амадацхина.цн

Vruća linija za servis
+8653288191002

Novosti

Dom > NovostiSadržaj

Произвођачи машина за пуцање професионалних снимања кажу вам како да управљате машином за пјескарење исправно!

Машину за пјескарење исправљају исправне оперативне поступке:

711704436089706.jpg

Тумбле Белт Схот Бластинг Мацхине

1, операција опреме за експлозију пескарења стриктно спроводјење стационарних радних места, упозната са перформансама и карактеристикама авиона.


2, будите упознати са оперативним процедурама, употребом, поправком и одржавањем ручног уређаја за пјескарење.


3, оператер мора проверити контролну таблу (панел) да су све врсте прекидача у жељеном положају (укључујући и прекидач за напајање) пре него што се могу покренути, како би се избјегла неисправност, оштећења електричне и механичке опреме, што доводи до несрећа опреме .


4, не-локални оператери неће бити слободни да управљају или да не додирују област контроле електричних прекидача, и да не могу бити близу локалног радног подручја, како би се избегле несреће.


5, оператер мора носити заштитне комбинезоне, наочаре и тако даље.


6, оператери посвећују посебну пажњу свим врстама инструмената на панелу када су укључени. Када сви инструменти достигну своје нормалне вредности, они могу радити мале кранове (ваљкасти транспортери) у радни програм. Ако се утврди да појединачни инструмент показује већу грешку (не нормално) одмах искључити. Пре него што се нормално покренете, проверите решавање проблема са опремом.


7, рад опреме, оператор мора прегледати опрему за ненормалне буке и прегревање различитих делова уређаја. Када се открије да је опрема озбиљна грешка у раду, зауставиће се за поправку у складу са тастером "хитно заустављање" и сарађивати са стручњацима ради уклањања грешке опреме.


8, оператер мора бити опремљен са "управљање опремом" за рутинско одржавање и недељно одржавање (укључујући подмазивање). Очистите прашину и остатке у колектору за прашину благовремено сваке седмице како не би утицали на квалитет уклањања прашине и осигурали да је опрема у добром стању.


9, оператор мора остварити цивилизовану производњу и производњу сигурности истовремено стриктно имплементирати систем помака.


10, рад је готово, одмах прекинути прекидач за напајање, тако да опрема за пуцање експлодира у раду. И очистите радно место.