Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Име: Хебе Цханг

Тел: + 86-532-8819 1002

Факс: + 86-532-88189810

Е-маил: салес@цхинапухуа.цом

Веб:

ввв.пухуа-мацхинери.цом

ввв.схотбластингцхина.цом

хттп://ен.амадацхина.цн

Vruća linija za servis
+8653288191002

Novosti

Dom > NovostiSadržaj

Машина за експлозију снимања Каква је примена апликације?

Примјене машина за пескарење


2013112155142.jpg

Роллер Цонвеиор Схот Бластинг Мацхине

Чишћење површине


Опрема за шутбасту прву примену у челичном лијевом челику, површину ливеног гвожђа са лепљивим песком и уклањањем оксида.


Скоро све челичне одливке, сиве одливке, млевени челик, комади нодуларног гвожђа и сл. Ово није само за уклањање оксидне скале и лепљиве површине за ливење песка, већ и за испитивање квалитета неопходних припремних корака, као што је велика кућишта плинског турбина у испитивању без разарања прије строгог експлозивног пуцања како би се осигурало да резултати теста буду поуздани. У производњи општих одливака, пуцњавање је неопходна технолошка мера за проналажење лијевања површинских дефеката као што су поткожне поре, отвори шљаке и лепљиви песак, хладно одвајање, пилинг и слично. Одливци од обојених метала, као што је алуминијум, чишћење површина бакарних легура, поред уклањања оксидне скале, утврдили су да су површински дефекти одливака, важнија је намена да се употребљава печење за уклањање брушења и декоративне површине декоративни квалитет површине, добити свеобухватан ефекат. У производњи металургијског челика, печење или прање шљака је процес који комбинује механичко или хемијско уклањање кожних фосфора како би се осигурала висока продуктивност у масовној производњи челика. У производњи других легираних челичних плоча и трака као што су силиконски челични лимови и лимови од нерђајућег челика, мора се након хладно ваљане обраде извршити минирање или лужење како би се осигурала површинска храпавост и прецизност дебљине хладно ваљаног челичног лима.


741235971330309_副本.jpg

Арматура за радне предмете


Према модерној теорији металне чврстоће, повећање густине дислокације унутар метала главни је смер побољшања снаге метала. Доказано је да експлозија експлозије повећава метал дислокацијску структуру ефективне методе. Ово је неки од метала који не може бити кроз учвршћивање трансформације (као што је мартензитно отврдњавање), или постизање трансформационог отврдњавања на основу даљег јачања радног комада, што је још важније. Ваздухопловство, ваздухопловна индустрија, аутомобили, трактори и остали делови захтевају лагану тежину, али захтеви за поузданост постају све већи и већи, машина за пјескарење је важна процедура која користи поступак пејсинга како би побољшала снагу и замор снаге компоненти.